Warsztaty kulinarne oraz otwarte spotkanie z Katarzyną Bosacką
Czerwone pierogi z kozim serem i kurczakiem, żółte pierogi ze śliwką i grzybami i zielone pierogi ruskie. Na deser pierogi czekoladowe z jabłkiem i serem. Brzmi jak menu marzeń? Concordia Design oraz autorka popularnego programu poradnikowego "Wiem co jem" w TVN Style - Katarzyna Bosacka zapraszają na warsztaty kulinarne i rozmowy przy lepieniu pierogów. O polskiej kuchni - a jakże!
- Warsztaty kulinarne "Kuchnia polska to jest to!" - godz. 18:00 start warsztatów
- Cena: 150 zł
- Godzina: 17:00 - otwarte, bezpłatne spotkanie z Katarzyną Bosacką
Do 22.12.2016 r. do każdego vouchera na warsztaty dołączana jest najnowsza książka Katarzyny Bosackiej - to idealny pomysł na prezent last-minute.
Pierogowe menu:
- czerwone pierogi z kozim serem i kurczakiem
- żółte pierogi ze śliwką i grzybami
- zielone pierogi ruskie
- pierogi czekoladowe z jabłkiem i serem.