a

Konkurs na Autora Menu

2015-02-23 ( poniedziałek ) – 2015-03-15 ( niedziela )
Concordia Taste, Concordia Design, ul. Zwierzyniecka 3, Poznań

MASZ POMYSŁ NA MENU? ZGŁOŚ SIĘ!
KONKURS NA AUTORA MENU RESTAURACJI CONCORDIA TASTE -
I EDYCJA
Restauracja Concordia Taste zmienia formułę działania. Zamiast jednego, stałego szefa kuchni, będziemy zapraszać do współpracy "szefów - rezydentów".
Zadaniem takiej osoby będzie stworzenie nowego menu z możliwością "rezydowania" w naszej kuchni przez 3 miesiące.
Autor menu może, ale nie musi być profesjonalistą. Do konkursu zapraszamy zarówno doświadczonych kucharzy, jak i pasjonatów, którzy mają talent, dobry smak i świeże pomysły.
I ETAP: ZBIÓRKA ZGŁOSZEŃ
Jeśli masz pomysł na menu - zgłoś się.
Zgłoszenie musi zawierać kompletne menu, czyli nazwę i przepis jednej przystawki, zupy, dania głównego i deseru.
Menu razem ze zdjęciem kandydata, krótkim opisem własnej osoby i danymi kontaktowymi należy wysłać na adres:
restauracja@concordiadesign.pl
lub przynieść osobiście do Concordia Design, ul. Zwierzyniecka 3, Poznań, Punkt INFO (parter).
Na zgłoszenia czekamy od 23 lutego do 15 marca.
16 marca z nadesłanych propozycji wyłonimy 3 finalistów.
II ETAP: WYŁONIENIE ZWYCIĘZCÓW
23 marca zaprosimy finalistów do wspólnego gotowania. Zadanie będzie polegało na przygotowaniu zaproponowanego menu - czas na przygotowanie potraw to 2 godziny.
Na tej podstawie jury konkursowe wybierze jednego zwycięzcę.
Zwycięzcę poznamy tego samego dnia.
III ETAP: STWORZENIE KOMPLETNEGO MENU
Zwycięzca zostanie poproszony o przygotowanie kompletnego menu oraz przeszkolenie załogi Concordii. Może tu liczyć na pomoc kucharzy i managera Concordia Taste. Istnieje też możliwość współpracy (rezydentury) na okres 3 miesięcy.
Menu musi być ukończone do dnia 2 kwietnia.
Premiera nowej karty odbędzie się 17 kwietnia.
Zwycięzca otrzyma nagrodę:
Wynagrodzenie określone w osobnej umowie
Udział w sesji zdjęciowej
Promocję w mediach branżowych
Organizatorem konkursu jest restauracja Concordia Taste.
Regulamin konkursu jest dostępny w siedzibie organizatora.

Załącznik