Bezglutenowe warsztaty z kuchnią czeską

Bezglutenowe warsztaty z kuchnią czeską

2014-11-15 ( sobota )
Zespół Szkół Gastronomicznych, ul. Podkomorska 49, Poznań (II piętro, sala 207 i 212)

Zajęcia poprowadzi Bezglutenowa Mama, a także Peter Dusak z Jizerkich Pekarny.

W bezglutenowym programie m. in.: pieczenie knedlików, gofrów, rogalików, chlebów i bułek, pizzy, rogali marcińskich  i langosza.

Podczas warsztatów przewidziane są także degustacje czeskich smakołyków bezglutenowych i promocyjne zakupy produktów Jizerske Pekarny (m. in. mieszanki mączne na knedle, langosza, pizzę, chleby) oraz konkursy. W programie także degustacja gotowych dań obiadowych Expres Menu.

Zapisy:

e-mailem na adres: m.soltysiak@celiakia.pl. W zgłoszeniu proszę podać imię i nazwisko osoby dorosłej lub dziecka, wiek, adres i numer telefonu. Proszę także podać precyzyjnie, kto z rodziny jest członkiem stowarzyszenia. Liczba miejsc jest ograniczona. Pierwszeństwo zapisów dla członków stowarzyszenia. Dodatkowe informacje: Marta Krzyżanowska-Sołtysiak, tel. 602 - 383 - 840.

Organizatorem warsztatów jest Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz Friendly Food. Partnerem spotkania są Jizerske Pekarny.