Wdrażamy HACCP krok po kroku
System HACCP czyli analiza zagrożeń i krytycznych punktów kontroli dotyczy tylko branży spożywczej - producentów żywności, ale także hurtowni i sklepów zajmujących się jej obrotem.
Wdrożenie systemu rozpoczyna się przygotowaniem odpowiedniej dokumentacji, następnie należy opisać produkt i stosowaną technologię, opracować system HACCP i w końcu dokonać jego sprawdzenia czyli przeprowadzić audyt.
Do wprowadzenia w życie systemu HACCP w firmie, krok po kroku przygotowuje artykuł w dzisiejszym wydaniu Rzeczpospolitej dodatek Dobra Firma (nr 127).
Gorąco polecamy!!!
Zobacz także
Zobacz również

Konferencja Szansa na więcej - rozwój, biznes, przyszłość

Podsumowanie szkolenia "Zachowanie równowagi między życiem zawodowym a prywatnym w XXI wieku"

Grow in Poznan - międzynarodowa konferencja wspierająca przedsiębiorczość i rozwój kompetencji zawodowych
