Warsztat kulinarny "Zwiewna kuchnia"
Cena: 89 zł/osoba
rezerwacje: restauracja@concordiataste.pl
W ramach Dnia Kobiet Concordia Taste zaprasza na warsztat kulinarny z Szefem Kuchni "Zwiewna kuchnia". Podczas spotkania Tomasz Olewski - Szef Concordii Taste zdradzi tajniki lekkiej i zdrowej, ale smacznej kuchni złożonej z kwiatów, owoców i warzyw.
10 marca, godz. 17:00 to z kolei kobiecy livecooking, czyli gotowanie na żywo. Szef Kuchni - Tomasz Olewski stworzy na oczach gości stworzy przygotowane specjalnie na tę okazję desery.
Menu z okazji Dnia Kobiet (obowiązuje 8-10.03)
Przystawka: tuńczyk na sałatce z kompresowanego arbuza w syropie cytrynowym z kolendrą i kwiatem orchidei
Sałatka: wyselekcjonowane sałaty z suszonym pomidorem, oliwą z oliwek, pudrem z kwiatu kapara, karczochem i parmezanem
Danie główne: dorsz na konfiturze z cykorii, rzodkiew arbuzowa, soczewica z chilli i orchideą i baby warzywa
Risotto z masłem rakowym i owocami morza
Deser: "polski owoc" z czarną porzeczką
Zobacz www.concordiadesign.pl