Wydarzenie to obejmuje:
- XIX FORUM STUDENCKICH KÓŁ NAUKOWYCH- prezentacja projektów związanych z obszarami tematycznymi konferencji, realizowanych przez studenckie koła naukowe
- KONKURS PRAC SEMINARYJNYCH - prezentacja prac dyplomowych związanych z obszarami tematycznymi konferencji.
Dla Autorów najlepszych projektów i prac wyłonionych przez jury konkursowe przewidziane są atrakcyjne nagrody.
Obszary tematyczne:
- Bezpieczeństwo, kształtowanie i ocena jakości żywności
- Bezpieczeństwo, kształtowanie i ocena jakości produktów przemysłowych
- Konsumenckie uwarunkowania jakości produktu
- Zarządzanie produktem w rynkowym cyklu życia
- Innowacyjne materiały i technologie opakowaniowe
- Zrównoważony rozwój produktu
- Systemowe zarządzanie jakością
Więcej informacji znajduje się tutaj
Zobacz również

Poznańskie uczelnie w czołówce rankingu szkół wyższych Perspektywy 2025

Umocnienie pozycji UAM w QS World University Ranking

Wykład otwarty: "Understanding the "failure' of patient-centred care"
